Utóápolási tájékoztató

A frissen elkészült sminktetoválásod  15-20%-al sötétebb mint amilyen gyògyultan lesz majd!Fontos hogy az első 2 hétben tilos napozni/szoláriumba menni,fokozott izzadással járò sportot végezni,szaunázni,gőzfürdőzni,strandolni!

A friss tetoválásbòl alig észrevehető vérsavò szivàrog ami varrt képez a felületen ez a pörkösödés az első egy hétben lefog peregni foltokban,fokozatosan alatta pedig a tetoválásod nagyon világos lesz, akár még foltos is ,de ne ijedj meg ez természetes!A színe 4-5 hèt alatt érik be ,akkor éri el végleges gyògyult árnyalatát!Fontos hogy a varrt nem szabad elősegíteni ,hogy hamarabb váljon le ,ne kapard,ne tèpkedd mert ártasz a beépülni készülő pigmentnek!Még 4-5 hét múlva is előfordulhat hogy világosabbnak érzed mint amit elképzeltél akár foltok is lehetnek még rajta,de ne aggòdj mert a korrekciò után lesz tökéletes a tetoválásod!Fontos hogy vissza gyere a 3 hònapon belüli ingyenes korrekciòdra és akkor làtjuk hogyan gyògyult a bőrödben a választott pigment!Ilyenkor ha szükséges akàr másik árnyalatot is választhatunk!

Hogy sokáig szép maradjon a tetoválásod ezentúl mindig használj rá vékonyan 50 faktoros fényvédőt ha szolàriumba vagy napozni mész akkor pedig kötelezően!

Ajak és szemhéj tetoválás esetén ha jòl esik az első 1-2 nap nyugodtan jegelheted szárazon, például egy tiszta párnahuzatba csavart jégzselével mivel tetoválàs után duzzadt,érzékeny és lilulás is előfordulhat a tetoválás következménye képp ami elfog múlni 1-2 nap után! Jegelni naponta akár többször is szabad, de egyszerre csak rövid ideig maximum 10 percig, nem szabad lefagyasztani a területet! 

Szemöldök tetoválást egy hétig naponta egyszer este nagyon vékonyan lehet krémezni az utòápolò krémmel amit én adok a tetoválás után!1 hétig ne érje víz a szemöldök tetoválást! Otthon tilos sudocremmel, neogranormonnal bármi más kenőccsel kenegetni mint amit én ajànlok mert ezzel ártasz a tetoválásodnak!

Ajak tetoválás esetében az első 2 nap naponta többször is akàr 3 òránként àtsimíthatod òvatosan ajkaid nedves vattával hogy letöröld a szivárgò savòt ez által vékonyabb és szebb varr fog keletkezni rajta!Törlés után egyből krémezd vékonyan de ajkaid soha ne hagyd kiszàradni!Az általam adott utòápolò krémmel egy hétig kenegesd naponta többször! Utána bármilyen ajak ápolò jò lesz rá viszont ha napra mész vagy szolàriumba nagyon fontos a fényvédős 50 faktoros ajak ápolò mert UV hatásàra elszineződhet,foltosodhat is az ajak tetoválásod!

Ajak tetoválás után az első 2 nap kerüld a forrò,csípős,tejes szòszos ételeket! De bátran ihatsz,ehetsz, fogat moshatsz!

Szemhéj tetoválásod esetén a tetoválást követő reggelen még bő langyos vízzel átöblítheted szemeid de ne dörzsöld és òvatosan itasd le ròla a vizet utána 1 hétig ne érje víz se smink (1 hétig tilos a szempilla spiràl,szemceruza, alapozò)!Műszempillát ha viselni szoktál csak a korrekciòs tetoválás után 4 héttel rakathatsz fel újbòl!

Köszönöm ha betartod ezeket az utòàpolási tanácsokat és ne feledd, nálam mindig lehet még egy kérdésed!

Viseld egészséggel új sminktetoválásod és várlak vissza szeretettel amint szeretnéd felfrissíteni sminktetoválásaid!

Call Now Button