Gyakori kérdések

1. Fáj-e a sminktetoválás?

Minimális kellemetlenséggel járhat! Fontos hogy kipihenten èrkezz sminktetoválásodra, ne az esedékes menstruáciò közeledtével foglald az időpontod ez is sokat segít azon, hogy minél kellemesebben teljen el a tetoválás alatt eltöltött idő! Nem kell a fájdalomtòl tartanod hiszen folyamatosan érzéstelenítem a tetoválándò területet, nagyon jò minőségű krémmel és géllel!Kivétel nélkül rosszabb érzésre számítanak a vendégek! Ez azért is lehet mert esetleg egy korábbi rossz tapasztalat vagy egy baràtnő ijesztett rá, mivel van olyan szakember aki a technikai hiányosságát erővel pròbálja kompenzálni és az a fajta vésés bizony fájdalommal jàrhat! Nálam ilyen nem fordul elő! De azért erre felkell készülni lelkileg hogy nem egy arc masszázsra érkezik ide a vendég, de én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy kellemes legyen számodra és egy izgalmas élményt nyújtsak neked a szolgáltatásommal!

2. Lehet e ajaktöltés előtt/után tetováltatni?

Igen lehet! Mindkét esetben legalább 4-5 hetet érdemes vàrni a 2 különböző kezelés között, de érdemes kikérned az orvosod véleményét is ő mit javasol a sajàt kezelése után!

 3. Lehet e botox előtt/után tetováltatni?

Igen lehet, viszont jò ha tudod ha tetováltatsz készülj fel arra, hogy a botox hatàsàra asszimmetria keletkezhet a szemöldököd között vàltozò időtartamra! Érdemes a botoxot végző kezelő orvosoddal egyeztetni, hogy mennyi idő teljen el a 2 kezelés között!

4. Lehet e terhesen / szoptatás alatt tetovàltatni?

Nem ajànlott terhesen és szoptatás alatt a sminktetoválás készíttetés!

5. Ha gyakran szokott herpeszem lenni lehet e ajak tetoválásom?

Igen lehet! Ez esetben a Telviran 800 Mg-os vény köteles készítményt szükséges szedned tetoválás előtt 3 nappal a tetoválás napján is és még utána 5 napig!

6. Ki szedik e a szemöldök szőrt szemöldök tetoválás előtt?

Nem! Csak is a megtervezett és jòváhagyott formán kívüli szőrszálakat távolítom el csipesszel!

7. Lehet e nyáron sminktetoválást csináltatni?

A válaszom pedig természetesen igen! Mivel nem csak nyàron kell odafigyelni a tetoválás utòápolására védelmére hanem minden évszakban! Sokan a jò időben jönnek rà mennyi számos előnye van a sminktetoválásnak! Nem kenődik el a strandolás és a napozás közben, és állandóan dekoratív magabiztos megjelenést ad. Valóban, az erős UV sugárzás, a sós, klóros víz, az erős izzadás nem tesz jót a frissen készült sminktetoválásnak. Azonban mindez elkerülhető akkor, ha néhány egyszerű alapszabályt betartasz, főleg az első két hétben. Az UV sugárzás a sminktetoválásod ellensége! Az erős napfény, a nagy dózisú UV sugárzás (szolárium) hatására a tetoválás könnyen elszíneződhet. A barnás színek vörösödhetnek, a fekete színek kékülhetnek, illetve az összes szín kifakul, mattul és foltosan gyógyulhat. Mindezt elkerülheted, ha Mindig használsz 50 faktoros fényvédő krémet.Szuper praktikus Stickek kaphatòak drogériákban, gyògyszertárakban és még az áruk is kedvező!

8. Fém allergia esetén lehet e sminktetoválásom?

Nem szokott problémát okozni fém allergia esetén a sminktetoválás! Nem tapasztaltam még eddig problèmát fém allergiás vendégnél! Viszont teljesen kizárni nem lehet az allergiàt ami bármikor kialakulhat! A festékek nem tartalmaznak fémet de minimális mennyiségben pl.vas-oxidot igen és leginkább a vörös színű festékek! A pigmentek biztonsági adatlappal rendelkeznek! Érdemes bőrgyògyásznàl is érdeklődni továbbá hogy kiküszöböljük ezt a problémàt a biztonság kedvéért bőrtesztet érdemes előtte végezni egy láthatatlan parányi helyen pl.: hajas fejbőrön azt pár napig figyelni kell van e bàrmi reakciò! Tovàbbá ezt is érdemes orvostòl érdeklődni ha kijön allergia elegendő e rà rövid ideig tartò gyògyszeres kezelés!? Amennyiben elég a kezelés után ugyanúgy lehet tovább a sminktetoválással együtt élni biztonságban!

9. Van e külön konzultáciòra lehetőségem?

Külön csak konzultáciòra személyesen nincs lehetőség! Viszont magàra a tetoválàs időpontodra amikor eljössz, akkor konzultálunk mi lenne az elképzelés, precízen megtervezem ceruzásan előrajzolom a formàt és itt még dönthetsz úgy ,hogy nem kéred a tetoválást ez esetben 5 ezer Ft konzultálciòs díjat számítok fel, ha pedig a rajz után megis valòsul a tetoválás ezt az ár tartalmazza!

10. Ha van korábban készített tetoválásom azt ujjá lehet-e varázsolni a mai trendeknek megfelelően?

Sajnos nem minden esetben! Ha van korábban máshol készített sminktetoválásod egy közeli éles képet szoktam kérni ròla és a színe formája alapján eltudom dönteni, hogy tudok e rajta segíteni vagy az eltávolítást javaslom! Korábban máshol készült sminktetoválások frissítése esetén a szín mòdosulásért nem tudok garanciát vállalni!

Call Now Button