Ajak tetoválás

Akkor IGEN, ajánlom neked az ajak-tetoválást!

A következő technikák közül választhatsz:

Ajak lágysatír / félsatír

Itt fontos tudni, hogy nem minden szájformánál lehet alkalmazni ezt a sminktetoválási technikát. Kizárólag teltebb ajkú hölgyeknél lehet, mert csak így mutat szépen, és halványabb színekből. Ennél az ajak-tetoválásnál nem alkalmazunk élénk, sötét színeket. Vékonyabb ajkú hölgyeknek a teljes ajak-satírozás javasolt. Ennél a technikánál az ajak belső része nincs tetoválva.

Teljes ajaksaír

Ennél a technikánál tudjuk növelni, nagyobbítani a száj formáját, és javítani az esetleges hibákat! Választhatunk intenzív , élénk színeket, mintha rúzsozva lenne a száj, vagy akár a természetes nude színeket is, ami a szánk színéhez legközelebb áll, vagy éppen egy-két árnyalattal sötétebb. Ez az a tetoválás, amit idegen szemek észre sem vesznek, csak a viselőjük tudja, hogy sminktetoválást visel. Természetes, mert ha intenzívebb a szín, akkor olyan, mintha rúzst viselnénk, ha halványabb csak az tűnik fel a körülöttünk lévőknek, hogy gyönyörű lett a száj, és nem értik mitől! Ennél a technikánàl lehet kérni erősebb kontúrt is!

Nude Lips

A legtermészetesebb ajak tetoválás.Az ajak természetes árnyalatához közel álló, lágyan harmonizáló ajaktetoválás, melynek segítségével dúsíthatjuk az ajak volumenét, eltérő színhatás nélkül.

3D Lips

Dús ajkúaknak ajánlom színátmenetes kívül a legsötétebb belülre világosodik!

Pearly Lips

Ajak tetoválásodra lágy gyöngyház fényű porozást kapsz!

HOGYAN KÉSZÜL AZ AJAKTETOVÁLÁS?

Az ajakfelületet alaposan letisztítom, lefertőtlenítem. Ezután következik az érzéstelenítés egy krém segítségével.

A megfelelő hatóidő lejárta után megkezdődik az előrajzolás, mely előfeltétele az alapos precíz munkának. Az előrajzolás sajnos nem olyan színnel készül, mint maga az ajaktetoválás lesz, hanem mindenképpen élénk, erőteljes színnel, erre azért van szükség, hogy a minél precízebben lássam a formát, valamint az esetleges formabéli különbségeket is jobban észrevehetőek egy intenzívebb színnel.

Miután vendégem jóváhagyta a berajzolt formát, az általa megbeszélt színnel elkezdődik a tetoválás.

A tetoválás teljes folyamata alatt többszöri érzéstelenítés történik.

Miután elkészült az ajaktetoválás vendégünket ellátjuk az utóápolási tanácsokkal, valamint az utóápolást segítő krémmel.

Az ajaktetoválás elkészítésének időtartama az előkészületekkel együtt: 2,5-3 óra.

Mire számíts ajaktetoválás után?

A frissen készült ajaktetoválás erősebb színű, mint amilyen majd gyógyult állapotában lesz. A tetoválás hatására felfog duzzadni ez normális.A duzzanat másnapra lelappad az erőteljesebb szín pedig kb. 3 napig látszódik!A pörk leválás 3-4 nap után megtörténik! A teljes gyógyulási folyamat viszont 5-6 hét ugyanis ajak tetoválás esetében ekkor éri el végleges árnyalatát.

Call Now Button