Szépségszalon etikett

üzlet szabályzat

Kedves leendő vendégem köszönöm a bizalmat! Első lépésben szeretném veled megosztani az én szalon etikettem / üzlet szabályzatom! Fontosnak tartom hogy ez minden hozzám beérkező vendéghez eljusson az üzletem zavartalan működése érdekében!A szépségipari szakemberek, mint én is, minden nap emberekkel foglalkozunk. A jó emberi kapcsolatokhoz elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet, a bizalom és egymás elfogadása is. Sajnos sokszor szembesülünk vele, hogy nem minden vendég tartja tiszteletben az időnket, egészségünket, megélhetésünket, munkakörülményeinket, ezért született meg ez az írás. 

Az etikett szó jelentése: Udvariassági szabályok összessége a társadalmi érintkezésben. Lássuk hát, mik azok a szabályok, amik betartásánál nagyon hálás leszek Neked:

1. Időpont egyeztetés

Bejelentkezéseidet személyesen, telefonon vagy üzenet formájában is (sms, messenger, viber..) megteheted. Munka közben a telefont nem mindig tudom felvenni, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok,keresni foglak!

2. Érkezz időben!

Kérlek, mindig érkezz pontosan! Késés esetén mindig telefonálj, értesíts!A megbeszélt időpontodhoz képest ne gyere se túl korán se túl későn!Amennyiben NEM értesítesz a késésedről úgy maximum 15 percet vagyok hajlandó várni utána törlöm az időpontod.

3. Betegség esetén halasszunk!

Kérlek hogy betegen ne érkezz a szalonba ,lehetőséged szerint ha már érzed hogy lebetegszel legalább 48 òrával az időpontod előtt mond le és nézünk másik időpontot! De ha pont az nap dőnt ágynak egy vírus akkor is a legjobb döntés hogy értesítesz és halasztjuk!Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön –pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy te ne kapj el semmit a szalonban, te se veszélyeztesd magad, engem vagy a többi Vendég egészségét! Megértésedet köszönöm!

4. Időpontodra egyedül érkezz!

Nemtudok gyermekfelügyeletet sem pedig elfoglaltságot biztosítani gyermeked szàmára! Gyermekek számára nem biztonságos a sminktetoválò szalon környezet az anyagok és berendezések miatt! Rokonok, barátok elkísérhetnek a szalonig de a kezelés ideje alatt nem tartòzkodhatnak a szalonban nincs erre külön kijelölt várò helység. Kérlek háziállatot se hozz magaddal a maximális higiènia érdekében! Ezt a döntést a kezelés zavartalan és nyugodt biztonságos működése érdekében kellett meghoznom!Hidd el akkor tudom magamból kihozni a maximumot ha közben nem néz egy türelmetlenül váró kísérő!
Ha pedig kísérőd nélkül úgy érzed nem mernéd rám bízni magad, kérlek akkor ne engem válassz!

5. Fent tartom a jogot!

Fent tartom a jogot minden olyan vendéget elutasítani aki nem érkezik meg az időpontjára és le sem mondja azt előtte, ebben az esetben nem áll mòdomban a jövőben új időpontot adni számára! Továbbá fent tartom a jogot minden olyan bizonytalan vendéget hazaküldeni ès új időpontot egyeztetni, aki bizonytalansága miatt nem teljesülhet a tetoválás/kezelés elvégzése! Végül fent tartom a jogot hogy minden számomra irreális kérésre nemet mondjak ideértve az én jò ízlésem határán túl elhelyezkedő kéréseket is!

6. Telefonálás kezelés ideje alatt

Legjobb, ha a szalonban rezgő üzemmódra állítod a telefont, és csak a nagyon sürgős hívásokat fogadod. Neked is jobb, ha a szépítkezési idő alatt semmi másra nem kell koncentrálnod, csak arra, milyen jó végre magaddal törődni kicsit.

7. Fotòzás

Szeretném felhívni a figyelmedet hogy egytől egyig minden vendégről külön vendég nyilatkozat kitöltése után előtte utána fotò montázsokat készítek a saját munkám ellenőrzése és reklám céljábòl illetve referencia munkák gyűjtése végett. Kérlek ennek figyelembe vételével érkezz időpontodra hogy ne érjen váratlanul és ez által kellemetlenül hogy lefotòzlak. A vendég nyilatkozatban lehetőséged van bejelölni hogy semmilyen nyilvános közösségi oldalra ne kerüljön ki a fotód vagy csak maga a tetovált terület!

8. Szalon ajándéka

A szalonban számodra felkínált vizet,kávét,teàt egyéb nassolni valòt bátran fogadd el ez semmilyen plusz költséggel nem jár neked ez a szalon ajàndèka számodra!

9. Ajánlás

Ha megvoltál elégedve a szolgáltatással amit kaptál tőlem örömmel veszem az ajánlást!Továbbá a vélemény nyilvánításod messenger üzeneten keresztül tudod részemre elküldeni amit akár nyilvánosan közölhetek az erre a célra kreált"rólam írtátok" albumban!
Továbbá nyilvánosan tudsz véleményt nyilvánítani/csillagokat adni a Google-n keresztül amennyiben rá keresel a cégemre!Véleményetek fontos számomra!

10. Szabályzat elfogadása

A szalonetikett elnem olvasása nem mentesít a szabályok megszegésének következményei alòl! Minden időpontot lefoglalò vendég automatikusan elfogadja az üzlet szabályait!

Tiszteljük, becsüljük meg egymást! Jó pihenést és szépülést kívánok Neked! 

Call Now Button